Tricourile TREPAWEAR Van Gogh x Nostalgie: Poartă o piesă de muzeu!

Se gândea van Gogh în timp ce stătea în cămăruţa lui din Arles că va deveni o emblemă a artei? Poate. Dar cu siguranţă nu se gândea că estetica lui se va îmbina atât de frumos cu mileurile şi peştii de sticlă din apartamentele est-europene. 

Şi totuşi, ce au în comun Vincent van Gogh şi peştele de sticlă, în afară de lipsa urechilor vizibile?

Eşti piesă la mare căutare

Ca şi tablourile olandezului iubitor de chiparoşi, decoraţiile din anii şaptezeci şi optzeci au devenit mai valoroase în timp. 

Spre exemplu, o carpetă cu Răpirea din serai de vinde pe OLX cu nu mai puţin de 3000 de lei. Un tricou van Gogh x Răpirea din Serai este un dublu reminder despre natura crudă a artei.

rapirea din serai tricou glazed green

Tablou cu mesaj, frate

În lumea modei, se spune des despre o piesă sau alta că este statement. Ce zici de un tricou care afirmă sunt în sinergie totală cu spiritul românesc(mici&Neumarkt)? 

Aşa cum van Gogh prezenta şi bucuria muncitorilor în faţa unei tocăniţe de cartofi, noi ilustrăm mic-dejunul, prânzul şi cina campionului neaoş. Iar tricoul este din bumbac organic, pentru ca tu să poţi transmite mesajul de-a lungul cât mai multor purtări.

Ager ca un peşte?

Uneori uiţi de tine. Uneori, eşti extenuat – Worn out – aşa cum era Sien, soţia lui van Gogh şi una dintre muzele lui. 

Pentru zilele când eşti ager ca un peşte şi singura activitate viabilă pare privitul la televizorul cu butoane şi cu un fund voluminos, noi îţi oferim mixul perfect: peștele de sticlă de pe televizorul pe lămpi al bunicii. Dacă ești mai întelept(în sensul de înaintat în vârstă) și dacă te uiți suficient de mult timp în ochii peștelui, s-ar putea să retrăiești momentele alea puternice când funcționai pe post de telecomanda familiei.

Ca bonus, la final de zi, meriți niște gume turcești pentru care ale căror abțibilde se făcea crimă în sălbaticii ani 90, dar cel mai probabil că și azi, dacă ne uităm puțin pe grupurile de colecționari de memorabilia.

Neoimpresionismul lui Vincent van Gogh ne aminteşte că graniţele şi contururile nu sunt atât de clare. La fel cum nu este niciodată clar câţi mici sunt prea mulţi sau de câte carpete e nevoie pentru a menţine căldura în case.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *