DEZARTICULAT IMPORT-EXPORT va respecta prevederile Ordonantei de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condițiile actului normativ menționat) dreptul ca, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea tuturor produselor cumparate, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator în perioada efectuării expediției, doar dacă acestea nu au suferit deteriorări (nu trebuie sa aiba colturile indoite, cotorul deteriorat, pete pe coperta sau pe pagini), urmând să primească în termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulată în scris (document semnat de cumpărător și transmis electronic sau prin poștă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amânată pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. DEZARTICULAT IMPORT EXPORT are dreptul ca atunci când consideră că acțunile clientului au fost cu rea-voință să solicite acestuia daune, în condițiile legislatiei în vigoare. De asemenea, DEZARTICULAT IMPORT EXPORT iși rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor va fi comunicata clientului pe mail sau la telefon.

Important: Retururile, (indiferent de metoda de livrare aleasă), nu se vor expedia niciodată de către client către DEZARTICULAT cu plata ramburs.

Tricourile tiparite la comanda(PRINT ON DEMAND) din colectia TREPAWEAR nu se pot returna decat in conditiile in care produsele au ajuns deteriorate sau cu defecte de print la client.


Cărtile în format digital (ebooks) nu se pot returna în nicio condiție.