Livrarea produselor se face in orice localitate din Romania.

Costul livrarii

Costul este de variabil in functie de distanta in kilometri si accesibilitate.

Livrarea se va face prin partenerii nostri de la Sameday

Exista in tara zone pe care firma de curierat nu le acopera si pentru care taxeaza in functie de km suplimentari facuti pentru efectuarea livrarii. In acest caz, vei fi contactat de echipa DEZARTICULAT pentru a primi costul total al livrarii deoarece acesta va trebui achitat de tine.

Durata livrarii

In cazul in care comanda a fost plasata pana in ora 14:00, va fi predata firmei de curierat in aceeasi zi, urmand sa fie livrata in 24-48 h la adresa destinatarului. Avem pe fiecare pagina de produs un calculator de procesare comenzi pentru fiecare produs care te va ajuta sa estimezi mai bine timpii livrare.

Majoritatea comenzilor se livreaza a doua sau a treia zi lucratoare sau, dupa caz, atunci cand produsele revin pe stoc(poate dura intre 1-20 zile, caz in care echipa DEZARTICULAT va va informa cu privire la data de livrare). Exceptie fac tricourile, care cer mai mult timp de realizare, intre 4-10 zile lucratoare. Cu toate acestea, termenul livrarii oferit de Sameday dupa ce le inmanam coletul tau este de 24-48 ore.

Pentru comenzile care necesita timp de procesare sau sunt cadouri(tricouri, cani, carti aflate in status de precomanda), timpii de livrare cresc si, pentru o mai buna estimare, contacteaza-ne la dezarticulat666@gmail.com.