MANUALUL TANCULUI

MANUALUL TANCULUI

Ce nu fac eu pentru tine și pentru visurile tale. Vara asta mi-am luat o vacanță pe carantină corectă la Ibiza special ca să scriu biblia combinațiilor nesimțite de mare anvergură finanțistică. Acum cartea e gata și am trimis-o la editat șomerilor de la Dezarticulat. Să dea dracu’ să n-o cumperi. Am pus în rânduri, pe lângă mult suflet de magnat, multe peripeții prin care am trecut în ascensiunea mea întru parvenire, dar și cam tot ce-am învățat despre bani de la cei doi patriarhi ai mei: tatăl tanc și tatăl pripas.


Comandă

Feministele, comuniștii și progresiștii urăsc această carte.

Manualul Tancului Financiar (unul dintre cei mai bogați români până în 45 de ani din lume) este un ghid pe cât de concis, pe atât de amuzant despre cum să atingi succesul în afaceri.

Manualul Tancului este povestea unui băiat sigur pe masculinitatea lui care a crescut cu doi tați: tatăl biologic, un bugetar speriat de riscuri și îndoctrinat de stat și școala publică, și prietenul tatălui său, un bărbat care a învățat totul despre capitalism și a făcut avere în România anilor 90.

De la fiecare Tancul Financiar a avut multe lucruri de învățat despre bani și investiții. Cartea deconstruiește și invalidează miturile clasei de mijloc despre cum poți ajunge bogat lucrând full time la o corporație mare și explică amănunțit cum pui banii să lucreze pentru tine prin sclavie modernă și speculații de înaltă finețe capitalistă.

Din Manualul Tancului vei învăța:

Să nu trăiești ca orice sărăntoc pentru bani

Cum să construiești capcane pentru alți pripași

Cum să faci afaceri de succes prin scheme piramidale moderne care merg de la sine

Abecedarul Finanțelor Grele și jargonul pe care trebuie să-l stăpânești

Cum să dai tunuri monetare și să scapi basma curată

Care e diferența dintre hemoragie monetară și coșciug financiar și de ce 99% din oameni greșesc în investiții

Lecția 1

Tancurile financiare nu trăiesc pentru bani

Lecția 2

Trebuie să știi pe dinafară Abecedarul Tancului Financiar

Lecția 3

Fără tunuri financiare, ești un nimeni în vânt

Lecția 4

Bă pripas, tu știi cine sunt eu?

Lecția 5

Pripasule, spatele și umerii drepți: ia de aici șase antidoturi pentru sărăcie

Shung Joey Read More
Excelenta! M-a facut sa-mi dau seama ca sunt departe de a considera ca am o educatie financiara corecta pe barosaneala. Prin urmare ideea care mi-a ramas in urma lecturarii acestei carti este ca daca ai inteles ceva treci la treaba, daca nu, treci doar mai departe. 🙂 P.S: Nu mai fiti pripasi.
Ligia Chen Kefu
Ligia Chen Kefu Read More
Probabil nu vei deveni brusc bogata, nu vei intoarce banii cu lopata, dar vei intelege care este valoarea banilor si mai ales ce poti face ca de azi inainte sa fii un om cu succes!
Recomand!
Tibi Chen Kexin
Tibi Chen Kexin Read More
O carte foarte buna, o recomand oricui. Desi este un clasic si am auzit-o recomandata sau macar mentionata de nenumarate ori de Bujor de la OmegaMen si de Dragos Patraru, nu m-a interesat deloc pana acum o saptamana cand m-a refuzat o corecta in Loft. Nici nu stiu cum de am ajuns s-o citesc, dar cert este ca odata ce am inceput-o, nu m-am mai putut opri si nu regret! Chiar daca sfaturile sau ideile nu ar parea cine stie ce pentru altii, pe mine cartea asta m-a lovit intr-un moment sensibil si cred ca e o carte de capatai.
Cipi Chen Keqin
Cipi Chen Keqin Read More
Am citit cartea și este foarte interesantă. Pot sa spun ca e vorba despre mine in ea, am empatizat complet cu pripasul despre care tot vorbeste Tancul Financiar. Nu am nici un fel de experiența financiară, am trei rate in banca plus 3 credite de consum pe care le-am facut sa-mi iau o pianina care a facut paianjeni si boardgames pe care nu le joc. Dar acum ca am citit aceasta carte, stiu ce sa fac ca sa-mi depasesc conditia pripaseasca.
Previous
Next

Cine este autorul?

Tancul Financiar este unul dintre cei mai vizibili speakeri de business din România și are deja o reputație în mediile motivaționale pentru aroganțele și umilințele pozitive la care îi supune pe cei dispuși să învețe de la el. Asta pentru că Tancul nu acceptă scuze și, mai ales, nu suportă sărăcii pe lângă el. Într-o lume paralizată de dictatura ideologiei de gen și a hipercorectitudinii politice, Tancul și-a asumat rolul de distrugător de bretonate și fulgi de nea și predică de mai bine de cinci ani pentru oamenii care vor mai mult de la viață decât solidaritate, fraternitate și o casă în rate.


Comandă

Sigur, nu comanda această carte. Așa cum nu ai investit nici în Google, nici în Apple. Alege pastila albastră de pripas și rămâi cu apartamentul din Complex Nufărul și naveta la scârbici. Sau alege pastila aurie de tanc și află 5 lecții care o să-ți schimbe viața.


Comandă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *