MANUALUL TANCULUI

MANUALUL TANCULUI

Ce nu fac eu pentru tine și pentru visurile tale. Vara asta mi-am luat o vacanță pe carantină corectă la Ibiza special ca să scriu biblia combinațiilor nesimțite de mare anvergură finanțistică. Acum cartea e gata și am trimis-o la editat șomerilor de la Dezarticulat. Să dea dracu’ să n-o cumperi. Am pus în rânduri, pe lângă mult suflet de magnat, multe peripeții prin care am trecut în ascensiunea mea întru parvenire, dar și cam tot ce-am învățat despre bani de la cei doi patriarhi ai mei: tatăl tanc și tatăl pripas.

Bă fiți atent, cartea încă nu e gata, dar vă dau așa, o primă doză, să vedeți care e treaba cu ea. Vă garantez că o să mai vreți. În plus, vă abonați la newsletter-ul nostru automat și aflați primii și primele când puteți precomanda cartea la un preț corect.


Citește primul capitol

Cine este autorul?

Tancul Financiar este unul dintre cei mai vizibili speakeri de business din România și are deja o reputație în mediile motivaționale pentru aroganțele și umilințele pozitive la care îi supune pe cei dispuși să învețe de la el. Asta pentru că Tancul nu acceptă scuze și, mai ales, nu suportă sărăcii pe lângă el. Într-o lume paralizată de dictatura ideologiei de gen și a hipercorectitudinii politice, Tancul și-a asumat rolul de distrugător de bretonate și fulgi de nea și predică de mai bine de cinci ani pentru oamenii care vor mai mult de la viață decât solidaritate, fraternitate și o casă în rate.


Citește primul capitol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *